УСЛОВИЯ „ПО ПОРЪЧКА“

Нашите предложения, обозначени „ПО ПОРЪЧКА” са артикули, които не са предварително закупени от нас и не са налични в наш склад. Заснети са в магазин на наш контрагент. Ние разполагаме с екип  в Белгия, който може да ги закупи за Вас и затова можем да предлагаме артикули и по този начин.

ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ НА ГРАФА „НАЛИЧНОСТ”! Тя се намира в „Допълнителна информация“, в описанието на всеки продукт.

Редът  за закупуване  е следния: СЛЕД  КАТО АРТИКУЛЪТ СЕ КАПАРИРА ПРЕДВАРИТЕЛНО ОТ КЛИЕНТА В РАЗМЕР ОТ 50% ОТ СТОЙНОСТТА МУ, по упоменатите методи в сайта, до 24 часа /с изключение на официални празници и почивни дни, както в България, така и в Белгия/ екипът ни в Белгия потвърждава или не наличността и закупуването на артикула от магазина, където е сниман. В случай, че избраният от Вас артикул е продаден в магазина, Ви връщаме платената сума  по указан от Вас начин /по банков път или в брой/ или Вие си избирате нещо друго от нашите предложения. Срокът за доставка на всички артикули  в България, е отново до един месец от датата на капариране. След пристигането на поръчаните от Вас стоки, ние ви уведомяваме в 3-дневен /тридневен/ срок по телефон, мейл или друг начин за контакт, посочен от Вас, като най-удобен и рамките на този срок е необходимо доплащане от Ваша страна на избрания/те артикули. След което в рамките на до 7 /седем/дни, Вие ще имате възможност да получите своята поръчка, на място или с доставка от посочен от Вас куриер /вижте „Информация за доставка“/.

Сайтът не носи отговорност за възможните разлики между действителния цвят на артикула и цвета, който вие виждате на вашия монитор.

Антикварни подаръци