Общи условия

Настоящите Общи условия се отнасят за всички продажби на стоки и услуги чрез електронния магазин http://antique-gifts.com/

Сайта и цялото му съдържание е запазена търговска марка „Домът на уюта”, собственост на ПАРАГРАФ 22 А ЕООД.

Използването на услугите на този сайт, автоматично означава приемане на условията, изброени по-долу.

 

МОЛЯ, ЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО!

В случай че не сте съгласни с някои от тези условия, ви молим да не ползвате услугите на този сайт.

 

  1. Наименования и права

Купувач: физическо или юридическо лице, което прави поръчка на сайта antique-gifts.com.

Продавач: ПАРАГРАФ 22 А ЕООД, чрез antique-gifts.com, управлявано от търговско дружество ПАРАГРАФ 22 А EOOД, ЕИК 203924075, със седалище на фирмата в БЪЛГАРИЯ, област София (столица), община Столична, гр. София 1000, район Надежда ж.к. Надежда 5, бл. 534, вх. Б, ет. 5, ап. 40.

BG75CECB979010G6064900

Централна Кооперативна банка

BIC: CECBBGSF

Поръчка: електронна заявка, явяваща се форма на комуникация между купувача (Клиента) и Продавача, който се съгласява да продаде избраната от купувача стока, а Купувачът се съгласява да заплати нейната цена с посочените възможности за плащане в сайта.

  1. Информация за продукта

Продуктите, продавани на сайта http://antique-gifts.com/, са втора употреба – внос от Белгия, Люксембург, Холандия и Франция. Клиентите ни получават пълна информация за вида, размерите, цвят, специални особености, ако има такива и забележки по външен и вътрешен вид (ако има такива) в описанието на всеки артикул.

 

Продуктите, обозначени в графа „НАЛИЧНОСТ СКЛАД СОФИЯ” се предлагат в склада на фирмата, намиращ се в гр. София, район Сердика, бул. „Илиянци“ №12 и могат да се закупят на място или изпратени по куриер, след уточняване мястото за доставка или в нашата система или по друг електронен път.

ВАЖНО! В зависимост от вида на заявените артикули, ние ще Ви предложим най-изгодния за Вас начин на доставка в рамките на България.

Нашите предложения за Вас, обозначени с „НАЛИЧНОСТ СКЛАД БЕЛГИЯ” се намират в нашите складови бази в Белгия и могат да бъдат закупени, след което до един месец от датата на полученото авансово плащане по заявката, те ще бъдат доставени в България. След пристигането на поръчаните от Вас стоки, ние Ви уведомяваме по телефон, мейл или друг начин за контакт, посочен от Вас, като най-удобен. След което в рамките на до 7 /седем/дни, Вие ще имате възможност да получите своята поръчка, на място или с доставка куриер /вижте „Информация за доставка“/.

Отбелязаната покупна цена на продуктите, ще бъде същата, като тази в сайта, в момента на заявката на същите. Също така, поемаме отговорност, че стойността на поръчката ви няма да се промени след нейното потвърждение по вашата електронна поща, посочена при регистрацията в сайта. Общото състояние и вида на особености са отбелязани за всеки артикул и се получават в този си вид. Рекламации могат да се направят само на място в склада на фирмата. „Домът на уюта“ не носи отговорност за настъпили транспортни щети от страна на куриерска фирма, след приемането на артикулите от склада за доставка.

Сайтът не носи отговорност за възможните разлики между действителния цвят на артикула и цвета, който вие виждате на вашия монитор.

  1. Поръчка

Когато  потвърдите Вашата поръчка, това автоматично означава, че вие сте запознати и съгласни с правилата за ползване на сайта, упоменати в Общите условия и/или Условията „По поръчка“ (ако Вашата заявка е такава).

За успешно приета и регистрирана поръчка, се счита тази, която е потвърдена електронно в нашата система, по и-мейла на купувача или в нашата система за онлайн чат. Потвърждението на една поръчка не се извършва по телефон, а само по електронен път, (и-мейл), или онлайн чата ни.

При наличие в нашия склад в София на избраните от Вас продукти, в рамките на 24 часа ние ще се свържем с Вас и уточним начина на получаване на стоките.

Ако продуктите които сте заявили не са били в България, след пристигането на платените и/или заявени продукти, Вие своевременно ще бъдете уведомени по телефон или електронен път. До 3 (три) работни дни следва да се уточни мястото на приемане на продуктите (получаване на място в склада ни в гр. София или изпращане по куриер) и доплащане. При неспазване на срока от страна на Клиента се начислява магазинаж.

Когато  начисления магазинаж за невзета  и недоплатена стока се изравни с даденото авансово или цялостно плащане от клиента за същата, то артикулите му се обявяват за повторна продажба. Клиентът губи платеното капаро или платена сума за него.
“Домът на уюта” не носи отговорност за неизпънена поръчка в случаите, когато има попълнени некоректни или непълни данни, като телефон, мейл, име или адрес.

 

  1. Начини на плащане

Имате възможност да платите:

–          На място в нашия склад

–          С директен превод по банковата ни сметка

–    Чрез системата epay.bg, вградена за Ваше удобство в http://antique-gifts.com/ 

 

Цените на продуктите, обявени в сайта, са в български лева. Цените са крайни и с включена доставка до складът ни в град София, България.

За всички възникнали въпроси относно общите условия на работа, винаги можете да се свържете с нас на Е-mail: office@antique-gifts.com или GSM 0876 702 688

Антикварни подаръци