Информация за доставка

Всеки клиент, желаещ спедиция на поръчките си, изначално е в правото си, по свое собствено усмотрение, да посочи начина и вида на доставката си до определено от него местоположение, ако не получи заявката си в нашия склад.

Имате възможност да попълните адреса си за доставка на избраните от Вас артикули в нашата система за доставка. Там можете да упоменете и желания от Вас спедитор, като в рамките на 24 часа ние ще се свържем с Вас, за да потвърдите информацията, която сте въвели.

„Домът на уюта” работи с всички куриерски фирми в България на преференциални цени и всеки Купувач, спрямо собствените си предпочитания може да използва услугите на всеки конкретен оператор. Стоката за спедиция се издава на куриера в транспортна опаковка, във вид и цялост, в която е била закупена от Купувача. Спедиторът, приемайки стоките за транспорт се уверява и потвърждава това. За възникнали транспортни щети по поръчана стока от Вас, отговорност носи избрания спедитор.

ВАЖНО! „Домът на уюта” си запазва правото, да не доставя поръчки на клиенти, ако те са заявили доставка и които не са изпълнили задълженията си, при своето регистриране (грешно попълнени данни като адрес и телефон, както и невярна информация, или липса на такава, за което ще бъдат информирани своевременно.

Запазваме си правото, да не изпращаме поръчки до клиенти, които са регистрирани в нашата система с повече от две неуспешно доставени поръчки, в рамките на 30 дни.

Антикварни подаръци