За Нас

„Домът на уюта“ е виртуален магазин за декорация на вашия дом или работно място. “Домът на уюта” се появи заради Вас. Всички Вие, които избирате винаги качествените и уникални изработки на аристократична Европа. Вие пожелахте повече от този уют в домовете си и във Вашите работни места и ние с удоволствие ще се стремим да Ви предложим най-добрите предложения, които има във Франция, Белгия, Холандия, Люксембург. Ние като Вас ценим стойностните изработки на различните стилове в европейския Ренесанс – „Арт Деко”, „Арт Нуво”, Луи ХV”, „Барок”, „Рустик”, „Ампир” и други.

В разделите на нашия виртуален магазин ще намерите различни предложения за Вашия дом или работно място, които могат да допринесат за уюта и топлината във Вашето пространство.

В раздел „Аксесоари”  ще предлагаме всякакъв вид аксесоари от различните епохи на Стара Европа.

Раздел „Картини” представя пред Вас избрани платна на европейски и български автори, както съвременни, така и от миналия век.

„Осветителни тела” са за тези, които желаят да придадат повече светлина, там където пожелаят.

В специален раздел „Последна възможност” ще откриете нашите промоционални предложения за Вас, на една цена която няма да намерите никъде другаде в България.

„Старинни уникати” са за тези запалени ценители на античните и антикварни уникати на европейските майстори на декорация от всички модерни и ренесансови епохи.

Блогът ни е за всички нас, които се интересуват повече за стиловете на стара Европа и всичко интересно и модно в тази област на обзавеждането.

Ние сме ПАРАГРАФ 22 А EOOД, ЕИК 203924075, със седалище на фирмата в БЪЛГАРИЯ, област София (столица), община Столична, гр. София 1000, район Надежда ж.к. Надежда 5, бл. 534, вх. Б, ет. 5, ап. 40

 

IBAN: BG75CECB979010G6064900

Централна Кооперативна банка

BIC: CECBBGSF

Антикварни подаръци